SHOWbuzz

Sushant Singh Rajput

Zvijezda Bollywooda počinio samoubistvo, dva dana nakon svog menadžera

14/06/2020

Beživotno tijelo pronađeno je u njegovom domu u Mumbaiju i to u istoj sedmici u kojoj je padom sa balkona sa 14 sprata zgrade život izgubio i njegov menadžer Salina

Policija u Mumbaiju saopćila je da je slavni indijski glumac Sushant Singh Rajput počinio samoubistvo u 35. godini u svom domu u Mumbaiju, javlja Anadolu Agency (AA).

U saopćenju se navodi da je policija u stanu pronašla tijelo Rajputa koji se objesio.

Nagrađivana zvijezda indijske kinematografije Bollywooda pronađen je mrtav svega pet dana nakon što je umro i njegov menadžer Disha Salina, za kojeg je policija također, kazala da je najvjerovatnije počinio samoubistvo.

Rajput je najprepoznatljiviji po ulozi MS Dhonija u biografskom filmu o najvećoj legendi indijskog kriketa.

Policija u Munbaiju saopćila je da je istraga os lučaju pokrenuta i da za sada nema informacija o mogućim povodima i uzrocima samoubistva.

U ponedjeljak je i Rajputov menadžer Salian umro nakon pada sa balkona sa 14 sprata zgrade u Mumbaiju. Preliminarni izvještaji policije ukazuju da je riječ o samoubistvu, ali istraga je u toku.

Premijer Indije Narendra Modi izrazio je žal zbog smrti mladog glumca i uputio poruku sućuti njegovoj porodici i prijateljima.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.