Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nikki Grahame

Zvijezda britanskog Big Brothera preminula u 39. godini

niki

Nikki se prvi put pojavila u sedmoj sezoni BB-a, 2006. godine, a zatim ponovno 2010. godine

Zvijezda britanskog Big Brothera Nikki Grahame preminula je u 39. godini nakon samo mjesec dana od kad su njeni prijatelji pokrenuli GoFundMe kampanju kako bi joj pomogli u borbi s anoreksijom, piše BBC.

Dan prije smrti ljekari su je pustili iz bolnice na kućno liječenje. Njena majka za medije je potvrdila da joj se stanje pogoršalo i zbog pandemije koronavirusa.

S anoreksijom se borila još otkako je bila djevojčica, a ove godine prijavila se u privatnu kliniku u nadi da će uspjeti ozdraviti, no, nažalost, nije joj bilo spasa.

Smrt je potvrdio njen prijatelj Leon Dee.

“S velikom tugom moramo vas obavijestiti da je naša draga prijateljica Nikki preminula u ranim jutarnjim satima u petak, 9. aprila. Srce nam je slomljeno što je tako dragocjena osoba preminula tako mlada. Nikki nije samo dirnula živote miliona ljudi, već i svojih prijatelja i porodice, kojima će neizmjerno nedostajati”, napisao je na GoFundMe stranici i dodao kako će sav prikupljeni novac biti doniran udrugama koje pomažu oboljelima od anoreksije.

Nikki se prvi put pojavila u sedmoj sezoni BB-a, 2006. godine, a zatim ponovno 2010. godine tokomUltimate Big Brothera. Bila je upamćena po brojnim ispadima i skandalima, a 58. dan sudjelovanja u showu producenti su je diskvalificirali. Ipak, sustanari su je kasnije vratili u kuću te je završila na petom mjestu.