Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sony Music objavio da je umrla Britney Spears

spears

Britney Spears je živa bez obzira na objavu na Twitteru da je preminula. U ponedjeljak su se na službenom profilu Sony Musica pojavila dva tweeta u kojima je stajalo da je pop princeza preminula.

U tweetovim je pisalo: “RIP @britneyspears #RIPbritney 1981-2016” i “Britney Spears je umrla nesretnim slučajem. Uskoro ćemo dati više informacija o tome. #RIPBritney.” Objave su ubrzo obrisane,a tim popularne pjevačice je momentalno javio CNN-u da je pjevačica živa.

“Pretpostavljam da im je račun bio hakiran. Nisam pričao s nikim još, ali vjerujem da je riječ o hakiranju. Britney je živa i zdrava. Ovo nije prvi put da se ovako nešto desilo, ali nikad sa službenog Sonyjevog profil”, izjavio je Adam Leber, menadžer pjevačice.

Iz Sonyja su objavili kako nemaju komentara na nastalu situaciju. Službeni profil Boba Dylana je također bio hakiran jer se u isto vrijeme pojavila objava ” Počivaj u miru #britneysperas”, izvjestio je CNN.

Mirror je objavio članak koji započinje riječima: “Britney Spears je preminula, prema obavijesti Sony Musica”, ne primjećujući da je dalje u izvješću koje su primili pisalo da je riječ o hakiranju društvene mreže.
Članak je kasnije objavljen u drugačijem izdanju kako bi se raščistio nastali nesporazum.