Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Magazin

Susret Melanije i Michelle: Skrivena poruka iza haljine prve dame SAD-a

13/11/2016

Michelle Obama je krajem sedmice dočekala u Bijeloj kući suprugu novoizabranog predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Melaniju Trump. Na protokolarnoj čajanki poželjela joj je dobrodošlicu, te je upoznala sa svim izazovima koje donosi pozicija Prve dame SAD-a.

Iako su mediji pozorno pratili svaku ljubaznu riječ koje su dame međusobno izgovorile, mnogima je promakla činjenica da je Michelle odaslala i jednu skrivenu poruku koja je ostala neizgovorena.

Aktualna Prva dama za ovu je prigodu odabrala ljubičastu haljinu s potpisom Narcisa Rodrigueza, u istoj nijansi koju je predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton odabrala za prvo obraćanje nakon poraza na izborima.

Ljubičasta boja je boja tuge i žalosti, čime su obje moćnice jasno dale do znanja što misle o pobjedi Donalda Trumpa na izborima. Povrh svega, riječ je boji koju Michelle Obama gotovo nikada ne nosi.

Komentari