Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jubilarno takmičenje

“Dobro slaži i ostani živ”: Na Blidinju proglašen pobjednik u laganju

vinko perko
Foto: Hajdučke vrleti

U takmičarskom dijelu programa svoje laži publici i Vijeću lažova ispričali su Marinko Šarić iz Rakitna, Antun Luburić iz Čitluka, Zvone Marijanović iz Tomislavgrada, Branko Zlomislić Roko i Vinko Perko iz Rakitna

Jubilarno 20. takmičenje poštenih ljudi u laganju “Dobro slaži i ostani živ” održano je ovog vikenda u Hajdučkim Vrletima na Blidinju, a pobjedu je odnio Vinko Perko.

“Ova manifestacija nastala je za stolom kad su tata i njegovi prijatelji zaključili da je šteta da se te priče, zbog kojih su se od srca smijali, ne ispričaju široj publici s ciljem da ih razvesele i opuste”, istaknula je organizatorica Marija Vukoja.

U takmičarskom dijelu programa svoje laži publici i Vijeću lažova ispričali su Marinko Šarić iz Rakitna, Antun Luburić iz Čitluka, Zvone Marijanović iz Tomislavgrada, Branko Zlomislić Roko i Vinko Perko iz Rakitna.

Nakon što su svi učesnici iznijeli svoje laži, Vijeće lažova odlučilo je da je ovogodišnji pobjednik Vinko Perko, koji je obranio prošlogodišnju titulu najboljeg lažova.

Drugoplasirani je Zvone Marijanović, a treće mjesto osvojio je Marinko Šarić, priopćeno je na službenoj Facebook stranici Hajdučkih Vrleti.