Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Doktori mu izvadili glavu tuša iz rektuma, nisu povjerovali u objašnjenje

tus- rektum

Doktori bolnice Ram Manohar Lohia u New Delhiju dobrano su se preznojili dok su iz rektuma 26-godišnjeg Indijca vadili glavu tuša dugu 15 centimetara. Njegovo objašnjenje kako je tamo završila nije ih baš uvjerilo. Rekao im je da se okliznuo tokom tuširanja, pao, a glava tuša mu se nekim čudom našla duboko u stražnjici. Sumnjičavo su ga gledali, ali on ih je uporno uvjeravao da glavu tuša nije namjerno stavio tamo.

Poslali su ga na rendgen i shvatili da šteta nije velika, nije bilo krvarenja niti oštećene sluznice. Navukli su rukavice, uspavali ga i krenuli na posao. Rektum su mu raširili posebnom spravicom i predmet polako izvukli iz njega.

Pregledali su crijeva da nema nekakvih oštećenja i pustili ga kući nakon 48 sati. Ponudili su mu razgovor sa psihijatrom, ali ga je odbio, prenosi Daily Mail.

U svojem medicinskom izvještaju napisali su kako sumnjaju u to što govori te da vjeruju kako je predmet završio “tamo gdje je završio” tokom erotske igrice u kojoj je pokušao sam sebe zadovoljiti.

Muškarac je blijed od straha i neugode najprije sam pokušavao izvaditi “igračku” iz rektuma, ali nikako mu nije uspijevalo. Morao je otići u bolnicu i prepustiti se rukama stručnjaka.