Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Majka šokirala priznanjem: Kupam sa sinovima od 10 i 11 godina

libert

Lauren Libbert, majka dvoje dječaka, priznala je da se stalno kupa sa svojim sinovima koji imaju 10 i 11 godina. Njeno priznanje na televiziji šokiralo je mnoge roditelje, koji su je osudili zbog ovog postupka.

Mnogi roditelji provode previše vremena pitajući se da li je okrutno da pošalju dijete u krevet gladno, ako je ono odbilo da jede, ili da li bi trebalo da cijele noći spava u svom krevetu, bez prelaska kod njih.

Zapravo, roditeljstvo se smatra najtežim poslom, te mnogi mame i tate stalno mnogi presipituju odluke dok ne shvate šta je najbolje za njih i djecu.

Jedno pitanje koje je nedavno pokrenulo pravu debatu na internetu krenulo je od jedne majke koja je kazala da stalno se kupa gola sa svojim sinovima koji imaju 10 i 11 godina.

Majka dvoje dece, Lauren Libbert iz Londona otkrila je u emisiji “This Morning” da se stalno kupa sa svojim dječacima i da u tome ne vidi ništa loše.

“Ako su oni sretni, onda sam i ja. Zajedničko kupanje imamo jednom sedmično. U našoj kući to nije velika stvar, radimo to godinama. Svi uživamo u tome. Imamo malo kupatilo i ponekad se svo troje stisnemo zajedno. Nekad čitamo časopise, nekad samo razgovaramo. Ostanemo tako nekih dvadeset minuta”, ispričala je ona.

Libbert, koja se sjeća da je u detinjstvu praktikovala kupanje sa svojom majkom, kaže da je to sasvim prirodno i nema čega da se stidi.

“U našoj kući je to sasvim normalno. Šta ima prirodnije od toga da si go u svom domu? Nemamo čega da se stidimo, ne vidim što je loše u tome. Zašto bismo se stidjeli naših tijela i skrivali ih jedni od drugih”, zaključila je ona.