Taj ludi svijet

Beograd

Muškarac snimljen kako u Domu zdravlja konzumira drogu!? (VIDEO)

04/07/2019

Da li je muškarac konzumirao narkotike u čekaonici Doma zdravlja Vračar niko zvanično nije mogao da potvrdi

Video snimak na kome se vidi sredovječni muškarac koji, prema prema tvrdnji autora snimka, u čekaonici Doma zdravlja Vračar u Beogradu konzumira narkotike, postao je viralan na internetu i šokirao je javnost.

Kako je potvrđeno u Domu Zdravlja Vračar, incident se dogodio u utorak, u čekaonici odjeljenja opšte prakse kada je ponašanje jednog muškarca zabrinulo ostale pacijente, nakon čega je slučaj prijavljen dežurnoj medinckoj sestri koja je pozvala polciju, međutim muškarac je u međuvremenu otišao.

– U utorak na samom početku druge smjene, neko od pacijenata je sestri prijavio da se u čekaonici jedan mušakrac jako sumnjivo ponaša, nakon čega smo pozvali polciju iz najbliže stanice. Oni su jako brzo stigli, trebalo im je svega nekoliko minuta, ali taj muškarac je već otišao – kaže direktor Doma zdravlja Vračar, Miroslav Dmitrović.

Da li je muškarac konzumirao narkotike u čekaonici Doma zdravlja Vračar niko zvanično nije mogao da potvrdi, jer ni direktor Dmitrović nije upoznat sa daljim tokom istrage te se još uvijek ne zna šta se dogodilo sa muškarcem koji je usnimljen u spornoj radnji.

– Policija nam je obećala da će u narednom periodu češće obilaziti naše prostorije, kako se slučaj ne bi ponovio – kaže Dmitrović.

Iz policijske stanice koja je reagovala po pozivu iz Doma zdravlja Vračar, nisu dali informacije o daljem toku istrage.

– Naš dom zdravlja ima kamere, ali imamo šest spratova, svaki dan kroz čekaonice prođe oko 2.400 pacijenata, te ne možemo da kontrolišemo baš sve. Kamere su ga usnimile, te se nadam da će biti pronađen – rekao je Dmitrović.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.