Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Muž zatekao ženu s ljubavnikom, pa ih istukao

kina prevara

Jeziv video snimak koji se pojavio na društvenim mrežama prikazuje muškarca iz Kine kako gazi, a potom i napada suprugu i neimenovanog čovjeka nakon što ih je zatekao u prevari.

Snimak koji je pregledan više od milion puta u Kini vjeruje se da je zabilježen u provinciji Guandong, kao i da su snimali prijatelji prevarenog supruga, piše Daily Mail.

Ono što je iznenadilo mnoge jeste činjenica da je žena pokušavala da zaštiti svog ljubavnika nerijetko se postavljajući između njega i udaraca.

Razjaren suprug ju je čak udarao i šipkom po leđima, a njegovi prijatelji su napali muškarca s kim je uhvaćena. Na kraju snimka koji je iz očiglednih razloga isječen, žena biva odvojena u stranu, dobijajući udarce nogom u glavu i grudi, dok joj ostali guraju kameru u lice.

Video snimak je ispraćen podijeljenim reakcijama korisnika kineksih društvenih mreža, pa iako je većina iskazala sažaljenje prema supruzi, brojni komentatori su podržali prevarenog supruga, a neki su ga čak i pohvalili jer je “uzeo stvar u svoje ruke”, piše “Daily Mail”.

Nije poznato da li je policija obavještena, kao ni da li će iko snositi posljedice ovog surovog napada.

https://www.youtube.com/watch?v=k7O_VpPcc_E