Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

papreno

Objavljen je cjenovnik na splavu koji je potonuo u Savu tokom novogodišnjeg dočeka

Beograd: Splav Freestyler jutro nakon što je potonuo
01, January, 2023, Belgrade - The morning after the Freestyler raft sank. Photo: M.M./ATAImages 01, januar, 2023, Beograd - Jutro nakon sto je splav Freestyler je potonuo. Photo: M.M./ATAImages

Karta za ulazak na splav te noći bila je 20 eura

Region već tri dana bruji o beogradskom splavu Freestyler, koji je potonuo u noći dočeka Nove godine.

Zbog potonuća splava, u kojemu srećom niko nije ozlijeđen, uhapšene su tri osobe, a sada se na Twitteru pojavio cjenovnik iz kojeg se vidi da su neki platili i 2.400 eura za doček Nove godine u objektu koji je na kraju završio u vodi.

Karta za ulazak na splav te noći bila je 20 eura, a barski sto mogao se rezervisati po cijeni od 230 eura. Po toj cijeni, koja je predviđena za pet osoba, dobila se jedna boca domaćeg pića.

Mali separe i premium boca pića koštali su 600 eura, a mali separe bio je predviđen za osam osoba. VIP separe, odnosno mali dupli separe, koštao je 1.100 eura i bio je namijenjen za 12 osoba. Cijena je uključivala jednu bocu premium pića i dvije boce šampanjca.

Ultra VIP separe za 15 osoba s dvije boce pića i dvije boce šampanjca koštao je 1.600 eura.

Najskuplji separe te večeri, Mega VIP separe, koštao je 2.400 eura. U cijenu su bile uključene dvije boce pića i dvije boce šampanjca Dom Perignon. I Mega VIP separe bio je namijenjen za 15 osoba.