Taj ludi svijet

Ovakav doček Nove godine nisu očekivali

02/01/2018

Iako doček Nove godine za većinu ljudi predstavlja nešto pozitivno, nešto čemu se vesele i za što se dugo pripremaju kako bi zaboravili sve loše stvari i okrenuli se budućnosti, postoje oni kojima je novogodišnje slavlje ostavilo duboke traume.

Ovo je spisak 4 neugodnih ljudskih iskustava s novogodišnjih proslava, piše britanski Metro.

Ana (23)

Svake godine, Ana (23) na novogodišnju večer pripremi obilan obrok dostojan takvog svečanog trenutka kojim obilježava kraj jedne godine i pripremu za nove privatne i poslovne pobjede. No, prošle godine doživjela je pravi šok koji ju je zauvijek obilježio. Naime, Ana je cijeli dan spremala obilnu večeru čekajući dečka da se vrati kući s posla.

– Kao i svake godine, spremila sam obilnu i finu novogodišnju večeru. Kad smo moj momak i ja krenuli razgovarati o planovima za sljedeću godinu, on je ušutio. Nakon nekog vremena, ustao je i rekao da više ne želi biti u vezi sa mnom. Otišao je bez objašnjenja, sljedeći dan sam provela u suzama. Nikada nisam saznala zašto me ostavio i uništio mi doček Nove godine, opisala je Ana svoje traumatični iskustvo.

David (26)

David je svoje neugodno iskustvo doživio zbog – alkohola! Naime, na novogodišnjem partiju do 23 sata već je popio Red bull votki. I kad je odzvonila ponoć, ugrabio je prvu djevojku do sebe i dao joj novogodišnji poljubac. No, ispalo je da je i djevojka pretjerala s alkoholom, pa se njihov poljubac pretvorio u povraćanje po sobi jer je toalet bio zauzet!

– Nije to bio novogodišnji poljubac kakvom sam se nadao, rekao je David.

MJ (29)

Još jedno neugodno iskustvo zbog alkohola dolazi od dvadesetdevetogodišnjeg MJ-a. Naime, on je na novogodišnji parti otišao sa svojom mnogo mlađom sestrom.

– Došao sam na parti s mlađom sestrom i pošto mi je bilo dosadno u mlađem društvu, sjedio sam u uglu i pio. Ubrzo sam završio u kupatilu povraćajući po podu i osramoćen. Odvezli su me kući već u 22 sata gdje sam Novu godinu dočekao povraćajući u žaleći sam sebe, rekao je MJ.

Emilie (28)

Još jedno neugodno iskustvo dogodilo se, pogađate, zbog alkohola! Emilie (28), prvi put je Novu godinu namjeravala dočekati u baru s cjelonoćnom poslugom pića.

– Prvi put sam otišla u bar u kojem mi je u cijenu ulaznice uračunato ispijanje pića do jutra. No, polakomila sam se i u nekoliko minuta popila 10 tekila! Problem je bio što prije toga nisam ništa jela pa sam Novu godinu dočekala u nesvjestici…

 

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.