Taj ludi svijet

meksiko

Oženjeni muškarac iskopao tunel do kuće svoje ljubavnice, uhvatio ga njen muž

01/01/2021

Fotografije "ljubavnog tunela" procurile su na meksičkim društvenim mrežama prošle sedmice i brzo su postale viralne

Oženjeni muškarac morao je jako puno toga objasniti supruzi kad ga je uhvatio muž ljubavnice pokraj rupe uz kuću za koju se ispostavilo da je tunel koji povezuje njihove domove.

Meksiko je poznat po mreži tajnih podzemnih tunela koje narkokarteli koriste za transport svojih ilegalnih tereta, no čini se kako istu tehniku neki primjenjuju i kad su u pitanju bračne afere, piše Oddity Central.

Zidar iz meksičke savezne države Baja Antonio Alberto imao je aferu s udanom ženom, a kako bi bio siguran da ga niko ne vidi kad posjećuje ljubavnicu Pamelu, počeo je raditi na podzemnom tunelu koji se protezao sve od njegovog doma do ljubavnice. No, prema izvještajima lokalnih medija, ono na što nisu računali je da će se Jorge jednoga dana vratiti ranije s posla.

Jednog dana, dok su Alberto i Pamela konzumirali svoju aferu, suprug žene došao je kući i ostao u šoku. Zidar se navodno pokušao sakriti od bijesnog supruga pa je otpuzao u svoj “ljubavni tunel”. No na njegovu nesreću, Jorge ga je počeo tražiti po kući, prije nego što je otkrio ulaz u tunel.

#País

Al estilo de “El Chapo”, albañil de Tijuana hace túnel… para ver a su amante

Posted by Crónica de Xalapa on Sunday, December 27, 2020

Muž se uvukao u tunel i završio u Albertovoj kući, gdje ga je zidar preklinjao da ništa ne govori jer je njegova supruga u drugoj sobi i ne želi da sazna za njegovu aferu. To je Jorgea još više razbjesnilo i dvojac se potukao. Kad je šokirana žena uočila da se njen suprug tuče s nepoznatim muškarcem, pozvala je policiju i Alberto nije imao izbora nego priznati svoju nevjeru.

Fotografije “ljubavnog tunela” procurile su na meksičkim društvenim mrežama prošle sedmice i brzo su postale viralne. Priču su prenijeli nacionalni i međunarodni portali, a Alberta su mnogi uspoređivali s kraljem droge El Chapom.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.