šala na sahrani

Pokojnik “progovorio” iz sanduka: “Gdje sam ovo? Pustite me odavde” (VIDEO)

sahrana

Pokojnik je vjerovatno sa nekim od članova porodice ranije dogovorio da glasovna, audio-poruka, bude ostavljena u kovčegu

Sahrane dragih osoba predstavljaju jedan od najtužnijih događaja u životu čovjeka. Međutim, sahrana može da se pretvori u zabavu i smijeh, naravno u izuzuetno malom procentu slučajeva.

Jedan takav primjer dogodio se u Irskoj kada je jedan Irac koji je ljude, koji su došli na njegovu sahranu, nasmijao do suza. Sve prisutne nasmijao je zabavnom posmrtnom porukom. Dok je sanduk već bio u grobnici, a rodbina i prijatelji su stajali oko grobnog mjesta, odjednom se začulo lupanje u drvo, a ubrzo se čuo i glas preminulog: “Halo, gdje sam ovo? Halo, ima li koga? Pustite me odavde!”

Pokojnik je vjerovatno sa nekim od članova porodice ranije dogovorio da glasovna, audio-poruka, bude ostavljena u kovčegu. Ovaj postupak pokojnika dobro je nasmijao ljude na njegovoj sahrani, a očigledno je ovaj Irac bio vrlo duhovita osoba kada je na dan svoje sahrane odlučio da se našali, nasmije i zabavi bliske ljude u tužnom momentu za sve.

Po svemu sudeći, pokojnik je želio da ovaj tužan dan pretvori u dan šale i smijeha, i da po tome ostane upamćen. Inače, video-snimak je objavljen na društvenoj mreži Reddit, gdje je postao veoma popularan i gledan.