Taj ludi svijet

“Šala” ovog komičara promijenila je živote više hiljada ljudi

21/09/2018

“Sve što vas pitam je: Jeste li ikad bili u vezi u kojoj ste se osjećali zarobljeno i kao da ne možete izaći iz nje pa vam je jednostavno bilo lakše ostati u njoj?”

Pitanje je to koje biste prije očekivali od psihologa nego od komičara, zar ne? No riječ je o uobičajenoj rutini škotskog komičara Daniela Slossa, prenosi Index.hr.

U svom posljednjem specijalu za Netflix, ”Jigsaw”, Sloss između ostalog ismijava zbunjujuće obrasce u vezama. “Sve što vas pitam je: Jeste li se slučajno uhvatili u razmišljanju koliko bi vam život bio lakši da jednostavno umru?” pita Sloss, na opće oduševljenje publike.

“I to ne zato što želite da umru nego jer je umiranje za vas najlakši izlaz iz te veze.”

Zvuči poprilično bezazleno, no Slossova “šala” promijenila je živote tisuća ljudi. Kako tvrdi komičar, njegova šala kriva je za više od 4300 prekida, 16 prekinutih zaruka te 20 razvoda braka.

Dio poruka fanova koji mu pišu o svojim prekidima Sloss objavljuje na Twitteru. “Želim ti samo dati do znanja da sam prekinuo s curom zbog svega što si rekao u Jigsawu”, poručio je komičaru jedan fan.

Komentirajući brojne poruke koje dobiva, Sloss se našalio kako će prestati brojati jer mu to uzima previše vremena. “Napravio sam štetu. Da budem iskren, sretan sam gledati kako je..ni svijet u ovom trenu gori”, napisao je.

 

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.