Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slupala automobil da bi dokazala djeci da postoji Bog (VIDEO)

bakari

Bakari Warren iz američke države Georgie uhapšena je nakon što je namjerno izazvala saobraćajnu nesreću da bi dokazala svojoj djeci da je Bog stvaran i da će ih zaštititi.

Srećom po majku i dvoje maloljetne djece, nakon udesa prošli su bez povreda.

Warrenova je sa svojim terenskim vozilom u punoj brzini udarila u betonski stub, a prije same nesreće rekla je svojoj djeci da će namjerno udariti u stub da bi im dokazala da je Bog stvaran i da će ih sačuvati u saobraćajnoj nesreći ako budu imali vjere u njega.

Nesreću su zabilježile i sigurnosne kamere koje su snimile Varenovu kako vozi automobil sjeverno od Industrijskog bulevara u Gwinnett County u Gergiji, prije nego što je svjesno skrenula u suprotne trake, a nakon toga i skrenula sa kolovoza i na kraju udarila u betonski stub, koji je izazvao ogromnu materijalnu štetu na njihovom automobilu.

Njeno dvoje djece starosti pet i sedam godina su bili na zadnjem sjedištu u sjedalicama za djecu, i prošla su bez povreda, piše Oddycentral.

Nakon što je policija izašla na mjesto nesreće, Warrenova je priznala šta se dogodilo i da je namjerno slupala automobil da bi djeci dokazala da je Bog stvaran te da će ih sačuvati u nesreći ako se budu molili i vjerovali u njega.

Bizarnu odluku Warrenove su potvrdila njena djeca, koja su opisala trenutke koji su prethodili nesreći.

– Ona je skrenula u suprotnu traku, zatvorila je oči i govorila: ‘Bla bla, ja volim Boga’, a nakon toga smo se sudarili – reklo je njeno dijete koje je bilo u automobilu.

Žena nije negirala da je namjerno slupala automobil, a u svoju odbranu je rekla da je upozorila svoje mališane da se vežu jer će namjerno pod punom brzinom usmjeriti automobil prema betonskom stubu. Ipak, okrivljena je uhapšena na licu mjesta i suočiće se s optužbama za ugrožavanje bezbjednosti djece. Kaucija za njeno oslobađanje je 22.000 dolara, a do okončanja procesa njena djeca će biti kod bake i djeda.

– Moglo je biti i gore. Jedina sreća u ovom bizarnom slučaju je činjenica da nije bilo velike saobraćajne gužve, inače u suprotnom mogla je da udari u drugi automobil i dovede u opasnost i druge učesnike u saobraćaju – rekao je načelnik policije u Georgije Eric Butynski.

Policajci koji su bili na mjestu nesreće ističu da je okrivljena žena pokazala veoma malo interesovanja za nesrećni slučaj, a da je tokom ispitivanja u policiji optužena na telefonu provjeravala svoje Facebook statuse.

– Njen Facebook nije pokazao ništa što je direktno vezano za sam incident, a nakon toga je dala svoje objašnjenje koje su djeca potvrdila – da će ih Bog sačuvati od nesreće ako budu vjerovali u njega – istakli su iz policije.