Taj ludi svijet

ana brnabić

Srbijanska premijerka 2010. na moru u Hrvatskoj snimljena u nedozvoljenoj radnji

13/08/2022
Foto: Screenshot/YouTube

"Imam kuću u Hrvatskoj, na otoku Krku. Moj djed, otac mog oca je s Krka, tako da imam svoju kuću tamo. Posljednji put sam tamo bila 2016. godine. Otkad sam ušla u vladu, kao ministrica za državnu upravu i lokalnu samoupravu, nisam išla u svoju kuću", rekla je Brnabić prije par dana

Anu Brnabić, danas srbijansku premijerku koja je izjavila da od 2016. nije bila u svojoj kući na Krku, kamere su snimile 2010. godine u nedozvoljenom glisiranju.

Kako je podsjetio morski.hr, tada je Brnabić bila posve nepoznata osoba, a kamere Nove TV ulovile su je dok su njihovi reporteri snimali prilog o pomorskoj policiji u kontroli plovidbe.

Brnabić je ulovljena u nedozvoljenom glisiranju, dakle, bliže od 300 metara obali, zbog čega se, kako je vidljivo na snimci, i sama pokušala opravdati.

“Krenuli smo čamcem uobičajeno na ovu plažu, gdje nema puno kupača. Kad smo krenuli tamo prema mulu, malo sam brže krenula”, kazala je tada hrvatskim policajcima i televizijskoj ekipi.

Premijerka Srbije Ana Brnabić ljetovala je u Hrvatskoj pa je srbijanskoj javnosti ispričala nešto o tome, prenosi Nova.rs. Brnabić je kazala da je naslijedila imovinu u Hrvatskoj i da je zato ljetovala na hrvatskoj obali.

“Imam kuću u Hrvatskoj, na otoku Krku. Moj djed, otac mog oca je s Krka, tako da imam svoju kuću tamo. Posljednji put sam tamo bila 2016. godine. Otkad sam ušla u vladu, kao ministrica za državnu upravu i lokalnu samoupravu, nisam išla u svoju kuću”, rekla je Brnabić prije par dana, prenosi Nova.rs.

Brnabić kaže da ona u ovom trenutku osjeća da za nju kao šeficu vlade Srbije nije dobro da ljetuje u Hrvatskoj.

“Dio moje porodice ljetuje tamo. To je moj osobni osjećaj, mislim da ne moram objašnjavati”, poručila je premijerka Srbije.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.