Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ubila ga sopstvena erekcija, djevojka pobjegla iz sobe

par-krevet

Oženjen Nigerijac i otac troje djece umro je nakon uzimanja lijekova za potenciju, tamošnjeg oblika vijagre pod nazivom “Manpower”.

U zvaničnom izvještaju obdukcije navodi se da je muškarac Samson umro usljed “stresa prouzrokovanog konstantnom erekcijom”.

Samson je navodno uzeo pilule da bi zadivio svoju mlađu djevojku ljubavnim vještinama i seksualnom izdržljivošću. Lijekove za potenciju je kupio u apoteci, gdje je moguće nabaviti ih bez recepta.

Izvor je portalu Punch rekao da Samson, koji je bio u tridesetim godinama, nakon dugog seksa nikako nije mogao da ejakulira.

Muškarac je prvi put uzeo taj lijek, a ranije je u kafiću iznio prijatelju svoje planove, govoreći da je tri mjeseca zavodio djevojku, da imaju odličan seksualan život i da će joj sada pokazati kakva “životinja” može da bude u krevetu.

Osim toga, Samson je tablete kombinovao s alkoholom, što je vjerovatno bilo pogubno u njegovom slučaju. Umro je od srčanog udara usljed povišenja krvnog pritiska.

Njegova partnerka je navodno pobjegla iz sobe, a policija je pozvala hitnu pomoć koja je konstatovala smrt i prebacila njegovo tijelo s vidnom erekcijom u mrtvačnicu Centralne bolnice u Variju.

Još se ne zna koliku je tačno količinu lijekova za potenciju muškarac uzeo.