Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

WikiLeaks: Astronaut tražio sastanak sa Obamom zbog vanzemaljaca

vanzemaljci ufo

Šta Vatikan zna o vanzemaljcima? Da li nam prijeti svemirski rat?

To su pitanja o kojima je jedan bivši astronaut želio da razgovara sa Obaminim savjetnikom Johnom Podestom, stoji u mailovima koje je u petak objavio WikiLeaks.

Hakovani mejlovi već su privukli veliku pažnju, jer sadrže dijelove govora Hillary Clinton.

Međutim, dva dokumenta su fokusirana na prisustvo vanzemaljaca u blizini Zemlje. Riječ je o mailovima koje je savjetniku Podesti poslao bivši astronaut Edgar Mitchell, šesti čovjek koji je hodao Mesecom tokom Apollo 14 misije 1971.

On je pisao 18. januara prošle godine tražeći hitan sastanak na kom će se razgovarati o tome kako će vlada predstaviti javnosti vanzemaljske oblike života i nultu energiju – navodnu vanzemaljsku tehnologiju za koju je Mitchell vjerovao da može da se koristi kao izvor beskonačne besplatne energije za našu planetu.

U to vrijeme Podesta je radio u Obaminoj administraciji. Otišao je nedugo potom.

Mail je ukazivao da bi sastanku trebalo da prisustvuje i jedan Mitchellov kolega, kako bi “nas informisao o vatikanskim saznanjima o vanzemaljskoj inteligenciji”.

Nakon što je napustio svemirski program, Mitchell je osnovao Institut noetičkih nauka posvećen razotkrivanju tajni ljudskog uma. On je vrlo otvoreno govorio o svom uvjerenju da su Zemlju godinama posjećivali vanzemaljci i da se podaci o NLO-ima kriju od javnosti.

Mitchell je verovatno kontaktirao Podestu, zato što je ovaj bio zainteresovan za iste teme i kritikovao vladu zbog toga što krije informacije od naroda.

U drugom maleu astronauta, pisao je o “nenasilnim inteligentnim vanzemaljcima koji nam pomažu da dobijemo energiju nulte tačke na Zemlji” i da oni neće tolerisati bilo kakvo vojno nasilje na Zemlji ili u svemiru”.

Mitchell je umro u februaru ove godine, a Podesta je sada u kampanji Hillary Clinton. Nije poznato da li je ikada odgovorio na mailove, ali je za Yahoo rekao da se nije vidio s Mitchellom.