Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bacila je lopticu u okean, 6 godina kasnije dobila je poruku

lopta

Djevojka po imenu Hayley Robbins prije šest godina je u okean bacila bejzbol lopticu sa porukom u nadi da će tako pronaći muškarca svog života.

I konačno, nedavno je dobila poruku koju je sve vrijeme čekala. Na svom Twitteru nalogu Hayley je objavila da je prije šest godina na lopticu napisala svoje ime i poruku “slatkim momcima, koji je pronađu, da joj se jave”.

Prije 10 dana dobila je poruku na svoj mobilni telefon.

“Hej, želim da budem tvoj superheroj, pogodi moje ime”, glasila je poruka koju je dobila. Kada je upitala ko je to, odgovor je glasio: “Ja sam Adam i pronašao sam tvoju lopticu na plaži”.

Hayley je pomislila da se neko šali, jer je lopticu bacila prije šest godina i već je zaboravila da bi neko mogao da je pronađe. Iako se ponadala da je neki “slatki dečko” zaista pronašao njenu poruku, to i nije bilo tako.

Lopticu je pronašla djevojka, koja je kasnije Hayley rekla da se zove Adam, da bi poslije toga otkrila da se ustvri ne zove ni tako, već Kelci.

“Izvini, uhvatila si me. Samo sam htjela da budem slatki dečko Adam. Ali, svejedno možemo da budemo prijateljice, žao mi je”, napisala je Kelci, ali Hayley ipak nije htela da imati ništa sa osobom koja je pronašla njenu lopticu.