Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dječak krvari iz očiju i trpi nesnošljivu bol (VIDEO)

Sagar-Dorji22

Očajna majka jednog malog dječaka u Indiji moli za pomoć kako bi izliječila svoje dijete koje krvari iz očiju, piše Mirror.

Naime, četverogodišnji Sagar Dorji boluje od tajanstvene bolesti, a njegova majka Kusum Dorji iz Lakhimpura moli sve dobre ljude da joj pomognu kako bi mogli platiti troškove njegovog liječenja.

Sagar je do prije samo nekoliko mjeseci bio zdrav i sretan dječak.

Odjednom su mu oči počele otjecati i krvariti, te je počeo trpjeti nesnošljivu bol. Njegova majka bila je prisiljena bespomoćno gledati kako njen sin pati.

– Bio je zdrav dječak sve do nedavno. Problemi su počeli prije dva do tri mjeseca. Prvo su mu otekle oči i bile zakrvavljene. Potom je počela curiti krv. Ne znam čije je prokletstvo palo na nas, kazala je majka Kusum.

Dječak je prebačen u državnu bolnicu, ali njegova porodica nema 140 funti koliko je potrebno za testove prije početka liječenja.

Pokrenuta je stranica za donacije kako bi dječak dobio prijeko potrebnu medicinsku njegu.

Ljekari, koji su ga navodno liječili od raka, odbili su komentarisati dječakov slučaj.

– Apeliram na sve dobre ljude da mi pomognu spasiti sina. Ako ste roditelj, možete osjetiti moju bol. Pomozite mi spasiti dijete. Oni koji ne mogu, barem se molite za njega, poručila je majka.