Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jasni znakovi da mu se sviđate

sretan par

Upravo ove sitnice otkrivaju da ste na dobrom putu da osvojite njegovo srce…

1. Pravi se važan. Makar se radilo o sitnicama, krene li vam pričati o svim svojim dostignućima, definitivno se zapalio za vas. Ili to, ili je egocentrični manijak. Ali bez brige, jednostavno ćete uvidjeti razliku.

2. Dodaje vas na Facebooku. Odmah! Doslovno, čim vas je upoznao, šalje vam friend request. Nema strpljenja pričekati ni da stigne kući.

3. Posuđuje vam svoj kaput. Ovo je jedan od onih kavalirskih manira pred izumiranjem, no muškarac će vam, ukoliko mu se doista sviđate, bez dvojbe ustupiti svoj kaput.

4. Plaća vam piće. Da je ovo 20. stoljeće, možda bi vam i kupio piće samo zato što je kavalir. Tamo negdje početkom do sredinom stoljeća. No danas, ćete piće dobiti samo ako želi biti s vama.

5. Dodiruje vam nogu prilikom razgovora. Vjerujte nam da to sigurno nije stvar uživljenosti u priču koliko uživljenosti u vaše noge.

6. Šalje vam poruke u sitne sate. Budimo realni, niko nije budan u 3 ujutro samo zato što se pita kako ste vi proveli dan.

7. Lajka sve vaše slike na Instagramu. OK, ne baš sve sve, ali sve na kojima ste vi, odnosno vaše lice.

8. Namiguje vam. U trenutku kada osjeti da ste se vas dvoje povezali, on neće izustiti niti riječ, ali će vam to dati do znanja namigivanjem.

9. Njegov se parfem osjeti na kilometar. Želi li vas impresionirati, vjerojatno će se okupati u omiljenom parfemu. I onda špricnuti jedno 20 špriceva. I još desetak po odjeći.

10. Dodiruje vam dno leđa. Neki ljudi vole fizičku prisnost, neki baš i ne, no provjereno je da frajeri kada se zainteresuju za nas, vrebaju donji dio naših leđa, barem za nježno staviti ruku oko njih.

11. Komentira sitne promjene. On primjećuje da ste pustili nokte, ošišali šiške, nabavili novu torbu, smršali nekoliko kilograma…

12. Gleda u vas. Ali stvarno jako, jako često primjećujete kako vas promatra. Činjenica je da ovo može biti i pomalo čudno.

13. Prati vas kući. Bilo taksijem, bilo pješke, prati vas sve do kućnog praga iako živi na potpuno drugom kraju grada.

14. Pokazuje interes za svaku sitnicu vašeg života.

15. Smije se apsolutno svim vašim šalama. OK, možda ste zabavni s odličnim smislom za humor, ali niko nema baš toliko dobar smisao za humor!