Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bez grebanja

Jedna stvar najbolje uklanja kamenac iz sudopera, a nije ni ocat, ni soda, ni limun

sudoper
Ilustracija: Unsplash

Jednostavno i jeftino rješenje i nešto što svi već imaju kod kuće

Ribanje i čišćenje sudopera više neće biti problem. Kamenac, masnoća i prljavština nestat će čim isprobate nešto drugačije. Odahnut ćete i nećete morati brinuti sljedeći put kada budete čistili.

Ova je metoda izvrsna i za čišćenje slavina, a toliko je jednostavna da ćete se iznenaditi da je se nikada prije niste sjetili.

Najbolja stvar kod ovog trika je što ne morate koristiti skupe proizvode za čišćenje, jer većina ljudi već ima aluminijsku foliju kod kuće.

Sophie Louise Darr podijelila je trik na Facebooku i napisala: ‘Samo sam htjela podijeliti ovaj mali trik koji mi je tata nedavno otkrio.‘

– Topla voda, deterdžent za pranje posuđa i aluminijska folija. To je sve što ti treba. Otkinite komad folije, zgužvajte je i očistite sve prljave površine u sudoperu. Nećete ništa ogrebati – objasnila je Sophie i dodala kako je ova metoda izvrsna za čišćenje površina poput slavina, jer možete oblikovati foliju kako želite i ući u mala i tijesna mjesta, piše Espreso.

-Onda nakon čišćenja samo stavite neko antibakterijsko sredstvo i to je to. Jednostavno i jeftino rješenje i nešto što svi već imaju kod kuće – tvrdi Sofi.