Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kako prepoznati muškarca koji od vas želi samo seks

par-krevet

Muškarci koji žele samo seks i ništa više nisu problematični sami po sebi, ali kad tu uvrstimo i žene koje u većini slučajeva žele nešto više, imamo problem.

Neki će ti otvoreno reći da ih zanima jedino seks, neki neće, a ovo su znakovi po kojima možeš prepoznati muškarca koji nije zreo za vezu i koji definitivno od tebe želi samo seks.

Uvijek je izvrsno uređen

Ovo samo po sebi ne znači puno, ali činjenica je da muškarci koji se više sređuju to rade zato da bi privukli pažnju nježnijeg spola, u većini slučajeva po principu “čim više, tim bolje“. Postoji šansa i da je on divan dečko koji samo traži ljubav svog života, ali najveći šminkeri koji često mijenjaju odjeću najčešće tako mijenjaju i žene.

Ne sluša te

Ako ti se čini da te zapravo ne sluša, a u razgovoru samo traži šansu da napokon sam kaže nešto pametno, imaš klasični primjer muškarca koji razmišlja samo kratkoročno i samo o sebi.

Očekuje da sve odradiš sama

Muškarci koji su navikli iskorištavati žene samo za seks, navikli su i na to da se žene trude oko njih. Zato će ti muškarac koji želi samo seks često poslati samo osnovnu poruku, tipa “Ej”, i čekati da sve ostalo odradiš baš ti.

Viđate se samo kod tebe

Ili kod njega. Sastanci vani ne dolaze u obzir, kao ni upoznavanje zajedničkih prijatelja. Ako to nije dovoljno jasan znak da je riječ samo o seksu, ne znamo što jest.