Život i zdravlje

vole se

Ljubav ne pita za godine: “Nisam s njim zbog njegovih miliona”

19/06/2019

Bio je dječja glumačka zvijezda 70-ih godina prošlog stoljeća koja se pojavila u brojnim popularnim reklamama iz tog doba

Gledatelji britanske emisije This Morning nisu mogli vjerovati da je 26-godišnja manekenka u vezi s 54-godišnjim milionerom iz ljubavi nakon što se par pojavio u današnjem showu.

Cam-djevojka Sarah Russi prošle godine zaljubila se u Masona Reesa koji vozi skuter za mobilnost i insistira na tome da su jako zaljubljeni uprkos njihovoj razlici od 27 godina.

No, gledatelji showa nisu bili uvjereni u njene namjere nakon što je priznala da je prije tražila ljubav na stranici na kojoj djevojke traže sponzore.

Mason Reese bio je dječja glumačka zvijezda 70-ih godina prošlog stoljeća koja se pojavila u brojnim popularnim reklamama iz tog doba.

Voditelji showa Holly Willoughby i Phillip Schofield pitali su ih kako provode vrijeme, a Sarah je rekla da vole igrati biljar i jesti u finim restoranima. Raspravljali su i o seksualnom životu, a Sarah je otkrila da spavaju zajedno dva puta sedmično “iako bi on želio više”.

Sarah kaže i kako joj je ideja nalaska sponzora zabavna, no tvrdi da otkako je počela razgovarati s Masonom, više to nije željela.

“Osjećam da sam sretna u vezi s njim.”

“Sretna sam s Masonom. Ne trebam biti s njim zbog njegovog novca.”

Mason je dodao kako Sarah od mnjega nikad nije tražila ni peni.

“Kupila mi je predivne darove i provela je vrijeme sa mnom i trošila novac na mene pa uopće ne osjećam da je to temelj našeg odnosa.”

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.