Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mogla je “pojesti slona”, a sada ima savršenu figuru (FOTO)

slonica

Amber Rose (24) iz Velike Britanije je morala svaki put, kada je putovala, plaćati dva sjedišta. Njen prijatelj je jedne prilike objavio njenu fotografiju za stolom. Tada je zaključila da mora smršati. Imala je gotovo 158 kilograma. Upornim vježbanjem i promjenom ishrane izgubila je 82 kilograma i sada ima “novo” tijelo.

– Ispunila mi se želja, sada stanem u bikini – kaže osobna asistentica iz Hertfordshirea.

Promijenila je nezdrave navike i izgubila kilograme, a onda je otišla na operaciju i ljekari su joj uklonili višak kože, piše Daily Mail.

– Jedva čekam da odem na ljetovanje i pokažem svoju novu figuru na plaži. Do sada sam samo pokrivala tijelo. Uvijek sam imala osjećaj da drugi bulje u mene i bilo me sram – kaže Amber. Momenat kad aje njen prijatelj objavio njenu fotografiju za stolom je kazala: “Nisam mogla vjerovati da sam to ja. Znala sam da sam velika, ali tada sam zaključila da sam ogromna. Nakon toga sam počela jesti zdravo i vježbati. Sada imam puno više samopuzdanja“.

Priznaje da je oduvijek imala problema s kilažom.

– Imala sam dobre prijatelje i nikada me nisu zadirkivali. Vježbala sam u školi, ali sam se loše hranila i puno sam jela pa to vježbanje nije pomagalo. Roditelji su mi kuhali zdravu hranu, ali sam ja.