Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Savjeti za čišćenje

Najbrži trik za uklanjanje kamenca sa slavina – treba vam samo papir za pečenje

voda cesma slavina pranje ruke higijena
Ilustracija: Unsplash

Ne može biti jednostavnije, a daje odlične rezultate

Kad očistimo kuću volimo da sve oko nas blista, kako bi bilo očigledno da se trud isplatio. Međutim, često nemamo taj utisak, pogotovo sa slavinama, na kojima mogu zaostati tvrdoglavi tragovi kamenca koji se nakupe vremenom i učine da budu prepune mrlja, prenosi Mirror.

Ana Luiza, koja već neko vreme na TikToku objavljuje priloge sa savjetima za čišćenje kuće na profilu @anna_louisa_at_home oduševila je pratioce trikom koji je podijelila, nakon kog su slavine u njenom domu zablistale.

Treba vam samo komad papira za pečenje, koji vjerovatno imate u kući.

Kad je otkinula malo papira, Ana Luiza ga je malo zgužvala i njime protrljala slavine od nerđajućeg čelika i svi tragovi vode su nestali.

„Neko od vas na mreži mi je to savjetovao. Ne mogu reći da sam vjerovala u efekat, ali zaista ste bili u pravu – odlično djeluje“, rekla je.

@anna_louisa_at_home Tiktok made me try it – parchment paper cleaning hack 🧼 One of you guys told me to try the parchment paper havk for removing water spots from your taps. Not going to lie i didnt have much faith but you were right! It buffs them off so easily! Love trying new hacks so if you have any others, i’d love to hear them 🥰❤️ #cleantok #cleantok101 #cleantoks #cosycleaningclub #tidyhome #cleanhome #mrshinchhome #mrshinchmademedoit #cleanhometips #speedclean #speedcleaning #satisfyingcleaning #satisfyingclean #cleaningproducts #cleaningtipsandhacks #cleaningcreator #cleaningcreatorsconnect #fyp #cleantokuk #cleaninghacks ♬ Bops Goin Brazy – Tyga

„Nevjerovatno je jednostavno, prokomentarisao je jedan pratilac dodavši da i neke druge vrste papira imaju isti efekat i da slavine na taj način čisti odavno.