Život i zdravlje

Zodijak

Ni osveta im nije strana: Ova tri horoskopska znaka najteže podnose raskid

28/07/2020

Neki idu toliko daleko da ne mogu da se smire dok se ne osvete

Prekid veze nikad nije jednostavan, a svaka osoba se na različit način nosi s prekidom.

Dok pojedini brzo nastavljaju dalje, mnogi ljudi često u sebi zadržavaju ljutnju, koja može trajati godinama, i jednostavno ne mogu da se pomire s činjenicom da je vezi došao kraj.

Neki idu toliko daleko da ne mogu da se smire dok se ne osvete. Ova tri horoskopska znaka najteže liječe slomljeno srce.

Škorpija

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma strastveni ljubavnici.

Najteže prihvataju prekid, pogotovo ako ih partner iznenada i na grub način ostavi. Njihova prva reakcija može da prođe mirno, a potom se može pretvoriti u bijes i frustraciju, koja može da preraste u želju za osvetom. Škorpije mogu da budu dugo ogorčene i ljute zbog prekida, a u nekim slučajevima to može da traje i godinama.

Upravo zato često želja za osvetom vodi njihovo srce, sve dok konačno ne pronađu ponovo ljubav i započnu novu vezu.

Jarac

Jarci imaju potrebu sve da analiziraju, kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Vole da spajaju kockice jer su dobri u logistici i pronalaženju odgovora. Nakon prekida veze većina Jarčeva započinje proces samoanaliziranja kako bi zaključili šta je pošlo po zlu u vezi, a često okrivljuju sebe.

Međutim, kada osvijeste da je partner jednako odgovoran za prekid, onda postaju ljutiti. Mogu razviti toliko intenzivne negativne emocije da počnu da mrze osobu koju su do juče voljeli. Jarčevima je obično potrebno mnogo vremena da prihvate prekid i da se oslobode bijesa.

Vaga

Pripadnici ovog znaka imaju potrebu za ravnotežom i harmonijom, zato ljubavni prekid može da poremeti balans u njihovom životu. To je jedan od razloga zašto Vage teško prihvataju prekid i postaju uznemirene i ljutite.

Zanimljivo je da, iako često u sebi gore od besa, Vage se pretvaraju da su nastavile svoj život i da je sve u redu. Sklone su manipulaciji, pa sa druge strane mogu da opsjedaju partnera, nastave da mu se javljaju ili smišljaju određene igrice kako bi pokušali da ga vrate u svoj život.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.