Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Očajnički potez roditelja: Za bolesnog sina jedu travu

roditelji lijecenje1111

Da bi prikupili novac za liječenje svog sina jedinca, roditelji su kleknuli na tlo i svoje sugrađane molili za milostinju – nešto novaca kako bi mogli svog devetogodišnjaka nastaviti voditi na terapije na koje su dosad potrošili skoro 100.000 funti.

S obzirom na to da nemaju nikakvog izvođačkog talenta, dobročiniteljima koji su u kutijicu stavili nešto novaca zahvaljujući jedući ubranu travu.

Xiang Weiling, majka bolesnog dječaka, je za Pear Video rekla kako je par novac uzimao i od kamatara te prodao sve svoje vrijednosti – sve kako bi njihov sin mogao ići na još terapija.

Hrabri devetogodišnjak već je prošao transplantaciju koštane srži, ali njegovo je tijelo odbilo nove stanice i sad se bori s infekcijom.

Xiang je kazla i kako je sin svjestan da njegovi roditelji na liječenje troše sve što imaju, te da im je već nekoliko puta rekao “da odustanu od terapija i jednostavno naprave novo dijete”.

Prolaznici koji na svom putu susretnu Xiang i njenog supruga rado daju novac, a finansijski resursi su se počeli slijevati porodici i preko interneta.

https://www.youtube.com/watch?v=bORcXRJu5A4