Život i zdravlje

kako ih osvojiti

Oni rođeni u ovom horoskopskom znaku su emotivci i romantičari

11/12/2019

Zbog svoje nevjerovatne intuicije znaće u svakom trenutku kako se osjećate i učiniće sve da vas vide nasmijane

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su najveći emotivci i romantičari. Veza sa ovim znakom biće ispunjena nježnošću i romantikom. Ako želite nezaboravan i čudesan prvi susret koji traje do dugo u noć, Ribe su vaš idealan partner. One ne vole kratke veze, a još manje avanturu za jednu noć.

Ribe su osjetljive, maštovite (vrijedi i za spavaću sobu) i mistične. Zbog svoje nevjerovatne intuicije znaće u svakom trenutku kako se osjećate i učiniće sve da vas vide nasmijane. Sa Ribama je lako biti prijatelj, vjerne su i saosjećajne.

Najbolja kompatibilnost osoba rođenih u znaku Ribe je sa ovim horoskopskim znakovima:

Ribe – oboje žele isto u ljubavi.

Škorpija i Rak – vodeni znakovi su empatični, odani i strastveni. Oni se odlično razumiju, saosjećaju međusobno na sasvim drugom nivou pa se vrlo blisko povežu.

Djevica – ima jako veliki uticaj na Ribe. Ova dva znaka su pravi dokaz da se suprotnosti zaista privlače.

Kako sa sigurnošću možete da znate da li se sviđate Ribama?

Ribe su izrazito empatične, njihova misija je da pomažu drugima, ali vole i psihički jake, samouvjerene osobe na koje mogu da se ugledaju.

Znat ćete da ste se svidjeli osobi u znaku Ribe kad vam to budu pokazali nekim romantičnim gestom. Gledaće vas sramežljivo, crveniće u vašoj blizini, ili će vam udijeliti kompliment.

Kako osvojiti njihovo srce?

Idite sa Ribom u vodu. Ribe su sirene zodijaka i u svom prirodnom okruženju otkriće vam sve svoje čari i tajne. Odvedite vašu Ribu u neki bar na plaži, riblji restoran ili na bazen, uživaće, a i vi sa njom.

Pišite im slatke poruke, Ribe vole nježnost i romantiku. Povjerite im svoje strahove i tajne. Trudite se da ih nasmijete, budite romantični, Ribe uživaju u tome, a ponekad vole malo i da reskiraju.

Komentari

Autor: B92

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.