Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Ova četiri znaka su najveće “udavače” u horoskopu

13/12/2015

One znaju za šta su rođene: da se za najsretniji dan u svom životu obuku u bijelo u glave do pete a zatim da sa svojim mužem i djecom živjet sretno i zadovoljno do kraja života. A ko su te dame kojima je brak najveći cilj u životu?

Bik

Bikovi su poznati po svojoj stabilnosti, oni ne bježe od obaveza i dobro se snalaze u bračnoj zajednici. Od svog partnera traže oslonac, ali ga isto tako i vraća i uvijek je tu. Ako im se ne uzvrati koliko je zaslužio, otvoreno će pokazivati svoje nezadovoljstvo. Vi nećete morati da razmišljate o tome šta ste pogrešno uradili zato što Bik nema dlake na jeziku i sve će vam reći u lice. Ako dođe do nevjerstva, bit će jako ljubomoran, međutim nikada nisu dovoljno spremni da sami okončaju brak. U stanju su da flertuju sa nekim pred vašim očima, ali ne da bi vas povrijedio ili zbog manjka uzbuđenja već zato da bi vam pokazao šta biste mogli da izgubite.

[yuzo_related]

Rak

Ovaj vodeni znak je veliki emotivac koji je privržen svojoj porodici. Stvoren je za brak i ako se ne ostvari u ovim vodama, bilo kakav uspijeh mu neće značiti ništa. Zbog toga što je mnogo emotivan Rak će i zbog najmanje nesuglasice biti jako povrijeđen. Ono što je zanimljivo je da ako se ovom horoskopskom znaku desi da bude u braku koji ne ide i koji se raspada, ona će sve uraditi da taj brak izgleda savršeno i idilično pred cijelim svijetom, jer ne voli da drugi znaju šta se dešava u njenom braku. Protivnik je razvoda i neće dozvoliti da se osoba koja je sa njim provela zajedničko vrijeme rastane od njega jer je cijelog sebe uložio u nju. Takođe smatra da porodica treba da bude jedna i da nije to – to ako je okrnjena, kao i da djeca zaslužuju oba roditelja i njihovu neizmjernu ljubav odjednom.

Vodolija

Vodolije su jako kontradiktorne što se tiče braka. One brane i čuvaju svoju slobodu, ali isto tako vjeruju u zajednicu. U brak ulaze iz prevelike ljubavi i ponekad previše idealizovanja partnera. Vodolije se jedino u braku razlikuju od ostalih znakova jer žele dio slobode za sebe, što joj može doći glave. Ukoliko shvati da partner sa kojim je ipak nije to što je željela, prvo će negodovati, a zatim se odlučiti za razvod. Nikada se neće odlučiti za varanje i afere izvan braka. Iako će je to emotivno uništiti i usporiti, shvatit će da je donijela dobru odluku i nastavit će dalje kao stara slobodna osoba.

Ribe

Ribe su najemotivniji znak Zodijaka i čitav njihov život izgleda kao potraga za partnerom za kojeg će se obavezati na ovaj način. Nježne su i prilično imaju bajkovitu sliku o braku, pa zbog toga čine sve da udovolje svom partneru. Ako dođe do nesuglasica i rasprave, uglavnom misle da je ona kriva jer sve čini za svog partnera, a on je opet nesretan. Spremna je da izdrži sve, iako je razvod najbolje rješenje, samo da bi porodica bila na okupu i jer smatra da njeno “da” nije obično.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.