Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Princeza Kate Middleton prvi put se pojavila u javnosti nakon dijagnoze raka

kate middleton juni
FOTO: Screenshot

Dobro napredujem, ali svako ko prolazi kroz kemoterapiju će znati da ima dobrih i loših dana, objavila je Kate Middleton

Kate Middleton pojavila se danas prvi put u javnosti nakon što je u januaru otkrila da joj je dijagnosticiran rak.

Princeza od Walesa prisustvovala je tradicionalnoj paradi Trooping the Colour na koju je došla u pratnji djece i princa Williama. Trooping the Colour označava rođendansku zabavu monarha, a princeza će učestvovati u povorci kočija sa svojom djecom i bit će u društvu obitelji i mahati s balkona Buckinghamske palače.

Inače, Kate se jučer prvi put oglasila na društvenim mrežama otkad joj je dijagnosticiran rak te je otkrila kako napreduje njeno liječenje.

“Dobro napredujem, ali svako ko prolazi kroz kemoterapiju će znati da ima dobrih i loših dana. Na one loše dane se osjećaš slabo, umorno i moraš dopustiti svom tijelu da se odmori.

Ali, na one dobre dane, kada se osjećaš jače, želiš najbolje iskoristiti to što se osjećaš dobro. Moje liječenje je u toku i bit će još nekoliko mjeseci. Na dane kada se osjećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je uključiti se u školski život, provesti vrijeme u stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i započeti malo raditi od kuće”, napisala je u objavi.