Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kranjčevićeva 18

Red Door Pub podržava djecu oboljelu od raka u najtežem periodu

red door (1)

Pozivamo vas da nam se pridružite i pomognete da izmamimo što više dječijih osmijeha

Kada nastupe teška vremena osmijeh postane luksuz, radost podsjeća na prošlost, a nada je jedina koja raste.

Ipak postoji svijet gdje, kada izmamite osmijeh, dobijete bogatstvo. Osmijeh djeteta koje se bori za život, koje pati i koje je jedini izvor sreće svojih roditelja nešto je neprocjenjivo i jedino što se broji.

Mi smo odlučni u namjeri da osmijeh vratimo na lica djece oboljele od raka pa makar i na trenutak. Odlučni smo u namjeri da im pomognemo u njihovoj borbi, pogotovo sada kada im je podrška najpotrebnija. Sada kada se cijeli svijet bori sa nevidljivim neprijateljem. Sada kada je svijet zaboravio na druge nevidljive neprijatelje kao što je dječiji kancer.

Zato Red Door Pub svoj 1. rođendan posvećuje njihovoj borbi i cilju ka konačnoj pobjedi nad rakom.

Pozivamo vas da nam se pridružite i pomognete da izmamimo što više dječijih osmijeha.

Čekamo vas u subotu, 07.11.2020.godine, od 12 sati u Red Door Pubu (Kranjčevićeva 18) gdje organizujemo humanitarni bazar, a sva prikupljena sredstva od bazara bit će donirana Udruženju „Srce za djecu oboljelu od raka“. Također, u večernjim satima ćemo upriličiti projekciju filma „Velika bijela kuća“, koji priča priče najevećih heroja, mladih koji su u djetinjstvu pobijedili rak.

Sve epidemiološke mjere, preporuke i naredbe Kriznog štaba FBiH će biti poštovane i zadovoljene stoga pozivamo sve dobre građane da poštuju iste. Prije ulaska u pub obavezna je dezinfekcija ruku i zaštitna maska te će se poštovati dozvoljen broj osoba u zatvorenom prostoru.