Život i zdravlje

Snaga volje

Slabi karakteri: Ova tri horoskopska znaka najlakše odustaju

05/07/2019

I dok su nečija snaga volje i upornost vrijedni divljenja, ovi horoskopski znakovi aplaudiranje na svoj račun rijetko čuju

Svi imamo onu prijateljicu koja nam kaže da je od danas na dijeti i onda je nakon nekoliko sati vidimo s čokoladom u ruci. Postoji velika mogućnost da je rođena u jednom od sljedeća tri horoskopska znaka, koji su poznati po odustajanju.

Vaga

Vage vole da žive u svojoj zoni komfora. Svako izlaženje iz nje njima se nimalo ne dopada, stoga su sklone vrlo brzo da odustaju od svega novog što započnu. Ponekad će radije da se zadrže na poslu koji im donosi manje, a koji rade već automatski, nego da napreduju u nekim novim izazovima koji će od njih iziskivati trud i predanost.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca često su prilično neozbiljne. Ako ih nešto ne zabavlja, one će od toga bez ikakve griže savjesti da odustanu. Zbog svog vedrog i simpatičnog duha skloni su nagovaranju drugih osoba da obave njihov posao umjesto njih što smatraju svojevrsnim uspjehom jer nisu morali da se trude, nego su mogli da se bave nečim što im je interesantnije.

Ribe

Iako na početku budu izuzetno zainteresovane za neku odluku, cilj ili projekat, kada vide da stvari nisu baš tako jednostavne razočaraju se i odustanu. Ribe imaju izuzetno slabu snagu volje i teško im je da budu doslijedne u bilo čemu. Uspešne Ribe su vrlo vjerovatno one koje su iza sebe imale podršku jednog od znakova čija je snaga volje dovoljna i za dvoje, poput Lavova, Vodolija ili Bikova.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.