Život i zdravlje

ugostitelj na jadranu

“Stoko bosanska neodgojena, nikad niste vidjeli jadransku lignju! Smeće nekulturno”

18/06/2019

Nezadovoljne lošom uslugom, razočarane gošće napisale su recenziju na Google servisu i dale lošu ocjenu restoranu prvenstveno zbog loše usluge... Kad vlasnik opali paljbu na račun Bosanaca i Hercegovaca

Bliži se ljeto i odlasci na more, svi se žele okupati, a naši ljudi i dalje, uprkos visokim cijenama, preferiraju Jadran i ljetovanje kod komšija Hrvata.

No ljetovanje ne mora uvijek biti sinonim za odmor i ugodu, pa se tako redakciji DEPO portala obratio čitatelj koji je javno želio podijeliti iskustvo koje je doživio prije nekoliko dana na Jadranu.

Kako je ispričao, sa svojom suprugom i još dva bračna para sa kojima su ljetovali u Mimicama, malom mjestu pored Omiša, odlučili su otići na ručak u restoran ‘Val’ za koji se zna da je nešto skuplji, ali je i “na glasu”. No ono što su tamo doživjeli, blago rečeno, bilo je izuzetno neugodno iskustvo.

Nakon što su dugo čekali da ih konobar posluži, on se konačno pojavio, ali je bio izrazito neljubazan pa su tako i naručenu hranu čekali jako dugo.

Nezadovoljne lošom uslugom, razočarane gošće napisale su recenziju na Google servisu i dale lošu ocjenu restoranu prvenstveno zbog loše usluge… Kad vlasnik opali paljbu na račun Bosanaca i Hercegovaca!

Iznervirani, a očito i vrlo neljubazni vlasnik restorana iznapadao je gošće verbalno, poručujući gostima iz BiH da su “neodgojena stoka bosanska”, da naručuju “jela za koja nikad čuli nisu”, da u restoran dolaze “kao stado”, da su “smeće bosansko nekulturno” koje “zviždi za konobarima”… Nakon izvjesnog vremena pobrisao je svoje komentare, međutim čitatelj je uspio sačuvati nekoliko njih…

Toliko o gostoprimstvu… No čitatelj i njegovi prijatelji nisu jedini koji su se požalili na usluge ovog restorana. Na ovom servisu mogu se naći brojni drugi komentari ogorčenog vlasnika restorana koji ne samo da vrijeđa, već, budimo iskreni, i sije govor mržnje…

Nakon ovih optužbi oglasili su se i iz restorana na svom Facebook profilu, evo šta su napisali:

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.