Život i zdravlje

dodatnih 10% popusta

U Knjižarama “Svjetlost” školarci imaju prednost

02/09/2021

Osim pogodnosti koju realizujemo sa UniCredit bankom svi korisnici BIHAMK bonus kartica imaju dodatnih 5% popusta na obavljenu kupovinu

Septembarska graja najveće je zadovoljstvo predstavnika kompanije Svjetlostkomerc. I ove godine, kao i svih prethodnih godina, Knjižare Svjetlost pobrinule su se da roditeljima i đacima olakšaju proces nabavke školskog materijala i sveukupne pripreme za povratak u školske klupe.

„Naša domaća zadaća, već dugi niz godina, jeste roditeljima uštediti vrijeme i novac, a đacima dati mnoštvo izbora po pitanju školskog asortimana. Naš već dobro poznati „Back to School“ akcijski katalog dostupan je, kako u maloprodaji, tako i na našim društvenim mrežama. Isti prezentira široku akcijsku ponudu ruksaka, pernica, pribora i ostalog neophodnog školskog materijala. U periodu od 16.08.2021. do 16.09.2021. godine u svim knjižarama Svjetlost moći ćete opremiti svoje školarce po cijenama nižim i do 50%“ istakla je Nađa Tihić, šef marketing službe Svjetlostkomerc-a.

U saradnji sa UniCredit bankom, svim korisnicima Mastercard kartica omogućeno je i dodatnih 10% popusta na kompetan školski, pisaći i već sniženi asortiman (osim udžbenika).

Osim pogodnosti koju realizujemo sa UniCredit bankom svi korisnici BIHAMK bonus kartica imaju dodatnih 5% popusta na obavljenu kupovinu, a i korisnici loyalty programa LAMPICA svakako mogu iskristiti do sad skupljene bodove, te njima platiti nabavku školskog pribora ili pak skupiti dodatne bodove za narednu kupovinu.
Šest knjižara u Sarajevu, jedna u Zenici i jedna u Tuzli rade i promociju tri brenda koja se distribuiraju u knjižarama SVJETLOST, te time omogućuju svim kupcima koji kupe artikle sa promocije i poklone iznenađenja (do isteka zaliha).

Važno za naglasiti je da se u Knjižarama Svjetlost može vršiti i kupovina sa odgođenim plaćanjem, što je svakako dodatna olakšica. Primarni cilj ovakve pogodnosti je dati mogućnost svim đacima da uživaju kvalitet svjetski poznatih brendova kao što su Staedtler, Carioca, Uniball, Disney, Ilijanum te korištenje kvalitetnog školskog materijala.

Sve pogodnosti možete iskoristiti u svih 19 Knjižara SVJESTLOST koje posluju u Bosni i Hercegovini.

Komentari

Autor: PROMO

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.