Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U Mostaru održan humanitarni koncert “Pjesmom i plesom za Našu djecu”

Pjesmom i plesom za Nasu djecu

Udruženje građana i prijatelja “Naša djeca-Our kids”, uz podršku prijatelja, estradnih umjetnika i plesnih klubova, organiziralo je u srijedu navečer u Mostaru koncert “Pjesmom i plesom za Našu djecu” pod sloganom “Dobro se dobrima vraća”.

U bogatom kulturno – zabavnom programu posjetioci su imali priliku da vide spoj različitih plesnih koreografija i muzičkih izvedbi, a kao specijalni gosti nastupili su Dalal Midhat-Talakić i Fuad Backović Deen, zatim Adnan Jerlagić, Anid Čušić, Lola Klaunovi i drugi.

Menadžerica tog udruženja Aida Kajan kazala je Feni kako su zadovoljni odazivom građana, zahvalivši svima onima koji su svojim dolaskom podržali njihov rad.

Posebne zahvale uputila je učesnicima koncerta koji su u ovom događaju sudjelovali na humanitarnoj osnovi te gradonačelniku Mostara Ljubi Bešliću, koji je, također, prisustvovao sinoćnjem koncertu.

– Zaista smo sretni što naši sugrađani prepoznaju rad Udruženja ‘Naša djeca’ i podržavaju nas u humanitarnoj misiji za pomoć djeci i omladini bez roditeljskog staranja – naglasila je Kajan.

Dodala je da će sva prikupljena sredstva od humanitarnog koncerta biti usmjerena na projektne aktivnosti Udruženja koje su, kako je kazala, kontinuirane već od 2009. godine.

Koncert “Pjesmom i plesom za Našu djecu” održan je u dvorani Narodnog pozorišta Mostar, a osim te kulturne ustanove, partneri u organizaciji ovog događaja bili su i Rock škola Mostar, Sportski savez grada Mostara, Preporod i drugi.