Život i zdravlje

prvo izdanje

U Širokom Brijegu sajam rukotvorina “Vrijedne ruke”

04/12/2022

Martina Lovrić izrazila je zadovoljstvo ovim vrijednim događajem za kojeg se nada da će postati lijepa tradicija u godinama koje slijede

U dvorani Prve osnovne škole u Širokom Brijegu održan je prvi sajam rukotvorina “Vrijedne ruke”.

Posjetitelji su mogli vidjeti kreativne rukotvorine 26 izlagača iz Širokoga Brijega, a organizatorice ovog događaja su Martina Lovrić, Ana Kvesić i Irena Soldo.

Martina Lovrić izrazila je zadovoljstvo ovim vrijednim događajem za kojeg se nada da će postati lijepa tradicija u godinama koje slijede.

– U ponudi su razni pleteni proizvodi, božićni ukrasi, proizvodi od drveta i stakla, eko kozmetika, prirodne svijeće, a isto tako imamo i štandove s kuhanim vinom, toplom čokoladom, štand s domaćim kolačima i mnogo toga. Nadam se da će ovdje biti jedna ugodna atmosfera za izlagače i posjetitelj – poručila je Lovrić.

Naglasila je da im je ovo prvi takav sajam i da je reakcija ljudi pozitivna.

– Nadam se da će ovo biti jedna lijepa tradicija. Ovaj sajam je prodajnog i humanitarnog karaktera. Izlagači sudjeluju humanitarno na način da novac od zakupa štandova ide u humanitarne svrhe, a isto tako izlagači doniraju jedan svoj proizvod koji ide u nagradnu tombolu te i taj novac ide u humanitarne svrhe – navela je Lovrić.

Sajam se održava i danas u Širokom Brijegu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.