Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ubrizgavanje krvi u ženski spolni organ pojačava seksualni užitak?!

ubrizgavanje

Rebecca Jane Stokes odlučila se potvrgnuti eksperimentu ubrizgavanja krvi u klitoris kako bi doznala hoće li to uticati na jačinu orgazma.

Njen live prijenos na Facebooku pratilo je više od 20.000 ljudi, a Stokes je kasnije potvrdila da je tretman fenomenalno uticao na njen seksulani život. Naime, na ovaj eksperiment pristala je u svrhu portala Your Tango, gdje je urednica.

U početku je bila vrlo nervozna i nije znala šta je čeka, no podrška dečka koji ju je snimao uvelike joj je olakšala. Priznala je da je cijelo iskustvo bilo neobično, ali ni blizu bolno kao što je očekivala.

“Nije baš ugodno, ali je na neki način fantastično”, govorila je dok joj je liječnik ubrizgavao krv u klitoris.

Kaže da je tokom tretmana dobivala čak i pitanja od pratitelja.

Liječnik joj je prije injekcije na područje usana i klitorisa namazao kremu za ublažavanje bolova koja djeluje kao anestezija. Što se tiče ‘pikanja’, Stokes kaže da je osjetila samo tupu bol, ali da nije bilo strašno.

Ovaj tretman osmislio je dr. Charles Runels iz Alabame koji je injekciju prvo testirao na svom penisu, a onda ju je i poklonio svojoj dragoj za Valentinovo. Krv se pacijentu vadi iz ruke potom stavlja u centrifugu kako bi se odvojila i stvorila plazma koja se zatim ubrizgava u klitoris.

Sudeći prema Rebecci i njenom oduševljenju, injekcija stvarno djeluje.

Reakcija budućeg oca postala hit na internetu