Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

savjeti stručnjaka

Upute za muškarce

par na klupi
FOTO: unpslash

U slučaju da si ipak riješio da eksperimentišeš, ako primijetiš da na nešto pozitivno reaguje, nastavi to da radiš istom brzinom i pritiskom

U pitanju nije nemoguća misija. Istraživači sa Kinsey instituta otkrili su da žene mogu da dožive vrhunac nakon 10 minuta.

Prije nego što kažete da vam to nije dovoljno i želite još, istraživači i za to imaju odgovor jer su utvrdili da djevojke koje znaju da imaju veće šanse za vrhunac i zahtijevaju više.

Imaš 15 minuta

Investiraj barem tri minuta u poljupce jer oni smanjuju nivoe kortizola – hormona povezanim sa povećanim stresom

Dok je obasipaš poljupcima obavezno nagni glavu na lijevu stranu jer istraživači iz Njemačke tvrde da zbog toga izgledaš brižljivije zbog čega njeno tijelo preplavljuje hormon oksitocin koji je zadužen za stvaranje emotivne veze.

Međutim, usne nisu jedino mjesto gde možeš da je ljubiš, zapravo, u anketi u kojoj je učestvovalo 50.000 djevojaka utvrđeno je da najviše vole kada ih neko ljubi u vrat.

Sada polako dolazi vrijeme za organizaciju. Svaki put kada joj poljubiš vrat, skini joj jedan komad odjeće i uputi kompliment za taj dio tijela i tako ćeš uštedjeti dragocijeno vrijeme koje vodi do njenog vrhunca, ali ćeš joj povećati i samopouzdanje.

Naučnici sa Cincinnati univerziteta zaključili su da djevojke koje se osjećaju dobro kada su gole i ranije dolaze do vrhunca.

Ostalo ti je još 13 minuta

Sada je skoro gola, ali ne kreći ka donjem vešu barem još minut.

Dodiruj je preko njega umjesto da odmaš kreneš da ga skidaš. Fokusiraj se na građenje tenzije i nemoj odmah da kreneš na direktnu stimulaciju.

Na ovaj način će biti više uzbuđena, a njeno tijelo osjetljivije.

Sada možeš da lagano prstima kreneš ka njenoj. Pokušaj da praviš kružne pokrete prstima kako bi joj pružio pravu uvertiru za sljedeću stvar.

Prošlo je 5 minuta

Oralni je zagarantovan način da kreneš ka njenom vrhuncu.

Budi nježan i ne previše grub jer je u pitanju jako osjetljiv dio ženskog tijela pa je iznenadni nalet bola može izbaciti iz raspoloženja.

Ostalo ti je još 7 minuta

Istraživanje koje je sproveo Žurnal seksualne medicine pokazalo je da prosječno vrijeme potrebno da djevojka dođe do vrhunca iznosi sedam minuta nakon pčetka prave akcije.

Definitivno izbjegavaj grubosti, agresivnost i ne brzaj.

Pokušaj da uspostaviš lagan kontinuiran ritam bez prevelikih promjena brzine kako bi njeno zadovoljstvo bilo konstantno.

Ostao ti je samo još minut

Sada bi definitivno trebalo da svom snagom drži stegnut čaršav. Da, toliko je prosto i uopšte ne moraš da izmišljaš specijalne trikove.

Djevojke ne vole kada ih stalno prekidaš u zadovoljstvo zbog promjene poze. To ih dekoncentriše i vraća uzbuđenje na sam početak – daleko od vrhunca.

U slučaju da si ipak riješio da eksperimentišeš, ako primijetiš da na nešto pozitivno reaguje, nastavi to da radiš istom brzinom i pritiskom.