Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Znakovi koji otkrivaju da li ste ovisni o seksu

seks

Jeremy McConnell irski je model koji je u vezi sa Stephanie Davis, engleskom glumicom. Medijske stupce u tabloidima pune uglavnom zbog svoje turbulentne veze, no konstantno se vraćaju jedno drugom. Zaključak je da svoje loše odnose pokušavaju zataškati intimnim odnosima.

Čak i kad pokušaju napraviti pauzu u vezi završe u krevetu. Ako ne jedno s drugim, onda već pronađu nekoga.

Stručnjakinja za seks i veze, doktorica Pam Spurr, za britanske medije otkrila je koji znakovi mogu ukazivati na to da ste ovisnik o seksu.

Seks koristite kao oružje

Jeremy, koji je spomenut na početku teksta, izjavio je kako je bio siguran da će Stephanie dok su na pauzi od veze s nekim završiti u krevetu. Zato ju je on odlučio preduhitriti pa je učinio to isto jer je mislio da će je na taj način učiniti ljubomornom.

Seks vam pomaže ublažiti negativne osjećaje

Neki ljudi kažu da se seksaju samo da bi zaboravili na loše životne okolnosti. To je jedini način koji im pomaže da se kratko isključe od svega.

Seks vam pomaže da se osjećate živima

Kad se seksate, zaboravite na sve, a to može biti znak ovisnosti o strasti. Čim seksualni odnos završi, osjećate se isto kao i ranije.

Volite rizike u seksu

To naprimjer uključuje seks s nepoznatom osobom bez kondoma. Ne razmišljate što činite.

O svom seksualnom ponašanju nikome ne pričate

O tome što činite ne pričate čak ni svojoj najboljoj prijateljici jer na neki način zbog toga osjećate sram.

Trošte novac koji nemate

Plaćate za seks ili pristup specijaliziranim stranicama, a novac već dugujete. Za malo užitka spremni ste dati i zadnji novčić.

Ako ste se prepoznali u nekoj od ovih navedenih stvari, poslušajte ove savjete:

Popričajte s osobom kojoj vjerujete, razmislite o odlasku seksualnom terapeutu i pokušajte odoljeti seksualnom iskušenju.

Probleme u životu pokušajte riješti bez pribjegavanja seksu, a izbjegavajte alkohol i droge koji vas mogu potaknuti na loše seksualne izbore.