Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dragan Čović pokrovitelj Izbora najboljeg sportiste BiH

covic-izbor-2014

Dragan Čović predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine pokrovitelj je ovogodišnjeg 15. jubilarnog Izbora najboljeg sportiste Bosne i Hercegovine u tradicionalnoj organizaciji “Nezavisnih novina” i Radio televizije Bosne i Hercegovine.

Državni vrh od prvog dana pruža snažnu podršku ovoj manifestaciji, a Čović je funkciju predsjednika Organizacionog odbora obavljao i sada već davne 2003., te prošle 2014. godine.

U organizaciji i sprovođenju ovog projekta svake godine učestvuju najuglednije i najzaslužnije osobe iz svijeta sporta, privrede, politike i medija.

Neizostavna je svakako i podrška Ministarstva civilnih poslova BiH, te partnera manifestacije Olimpijskog komiteta BiH. Predsjednik ovogodišnjeg stručnog žirija je Refik Šabanadžović.

Ovogodišnja svečana manifestacija, na kojoj će najuspješniji pojedinci i sportski kolektivi biti nagrađeni za sportske uspjehe postignute u 2015. godini, biće održana 15. decembra u Kongresnom centru hotela “Terme” na Ilidži uz direktan prenos na BHT 1.