Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

la stampa

Allegri će žrtvovati Pjanića u ljetnom prelaznom roku

pjanic juve4

Želi napustiti klub, a uz Juventus rado bi ga doveo i Real

Juventus je krenuo po Paula Pogbu, objavila je italijanska La Stampa.

Italijani navode kako je moguće da će Juventus žrtvovati Miralema Pjanića i prodati ga kako bi se oslobodilo mjesto za Pogbu, bivšeg igrača torinskog kluba.

Italijanski prvak u Pogbi vidi idealnog partnera Cristianu Ronaldu u lovu na Ligu prvaka.

Pogba s Manchester Unitedom nije izborio Ligu prvaka i ne planira još jednu sezonu izgubiti na Old Traffordu bez trofeja.

Želi napustiti klub, a uz Juventus rado bi ga doveo i Real.

Juventus, klub u kojem je Pogba igrao od 2012. do 2016. godine, trebao bi za francuskog veznjaka platiti 100 miliona eura, pet miliona manje nego za koliko ga je prodao Unitedu u avgustu 2016. godine.

Jučer je o Pogbi u Juventusu pisao i Tuttosport koji je naveo da je Francuz jedan od šestorice nogometaša koje trener Massimiliano Allegri želi dovesti. Ostali su Adrien Rabiot (PSG), Isco (Real Madrid), Tanguy Ndombele (Lyon), James Rodriguez (Real) i Matthijs De Ligt (Ajax).

Inače, Juve je davno riješio pitanje titule u Italiji. U Seriji A će se, kada je vrh tabele u pitanju, u posljednja tri kola odlučivati o tome ko će pored Stare dame i Napolija u Ligu prvaka.

Posljednju utakmicu 35. kola večeras igraju Milan – Bologna. Rossoneri su favoriti u ovom meču, a samo ih pobjeda ostavlja u igru za plasman u Ligu prvaka. MOZZART na pobjedu domaćih uz barem dva gola na utakmici nudi KVOTU 2!

Bologna nije dobila Rossonere u posljednjih šest međusobnih dvoboja, a niti na jednoj od tih utakmice nije bilo više od tri gola na utakmici.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtuUPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!