Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Argentinci nakon poraza brutalno pretukli dvojicu hrvatskih navijača (VIDEO)

tuca

U trenucima hrvatskog slavlja na stadionu u Nižnjem Novgorodu, grupa Argentinaca pretukla je hrvatske navijače! Na snimku koji je objavio ruski portal Life.ru vidi se kako Argentinci cipelare navijače Hrvatske, ovog koji je ležao na podu udaraju nogom u glavu.

Redara nije bilo u blizini, iako je to bilo mjesto gdje bi baš redari trebali stajati, na samom ulazu na tribinu. Tek nakon što je navijač u hrvatskom dresu na podu dobio brutalan udarac nogom u glavu, pojavili su se redari i situacija se smirila.

– Navijač kojeg su pretukli nije mogao prepoznati napadače. Nisu mu pomogli sunarodnjaci koji su očito bili zauzeti slavljem – piše ruski portal o incidentu.

Barem četvorica argentinskih navijača udarala su navijače Hrvatske i potom pobjegla.

Nije ovo bio jedini incident argentinskih navijača na utakmic. Razočarani igrom svojih ljubimaca, navijači najbliže terenu primitivnim ispadima obrušili su se na selektora Jorgea Sampaolija kojeg su vrijeđali, pljuvali i gađali plastičnim bocama.

U jednom trenutku, čini se da su se međusobno potukle dvije grupacije argentinskih navijača, ona koja je vrijeđala Sampaolija i ona koja se tome usprotivila pa su redari morali izvesti najratobornije izvan stadiona.