Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

liga prvaka

Atomski nogomet Galate i Manchestera: Šest golova, očajni Onana i ofsajd Icardija

onana
Foto: Screenshot

Galatasaray i Manchester United u okviru petog kola grupe A Lige prvaka odigrali fantastičnu utakmicu koja je završila 3:3.

United je na poluvremenu vodio 2:1 golovima Alejandra Garnacha iz 11. i Brune Fernandesa iz 18. minute, dok je Hakim Ziyech u 29. minuti smanjio zaostatak.

Galatasaray je do odmora zabio i drugi pogodak, ali je on poništen zbog minimalnog ofsajda.

Mauro Icardi u 43. minuti ubacio se iza obrane gostiju, savršeno primirio dugu loptu i poslao je u mrežu Andrea Onane. Pomoćni sudac podigao je zastavicu signalizirajući ofsajd, a nakon provjere poluautomatskog VAR sustava utvrđeno je kako je Icardijevo rame bilo malo ispred defanzivca Uniteda. Snimku Icardijeva pogotka i provjeru zaleđa pogledajte OVDJE.

U drugom poluvremenu viđen je atomski nogomet. United je rano došao do vodstva 3:1 i kada su mnogi mislili da je Galata na koljenima, tim iz Istanbula se vratio iz pepela.

U 62. minuti Zyech je ponovo izveo slobodan udarac, Onana katastrofalno intervenisao i lopta je završila u mreži za 3:2. Samo devet minuta kasnije Kerem Akturkoglu fenomenalno primio loptu i topovskim udarcem pogodio za 3:3 i eksploziju oduševljenja na tribinama.

U ovoj grupi Bayern je osigurao plasman u nokaut-fazu. Za drugo mjesto bore se United, Galatasaray i Kopenhagen.

Galatasarayu ovaj remi više odgovara s obzirom da u posljednjem kolu igraju protiv Copenhagena u Danskoj, dok Manchester dočekuje Bayern.