Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U Posušju najavljuju pobjedu

Balajić i Landeka: Postavit ćemo se čvrsto i tražiti tri boda protiv Leotara

filip89

Kapiten Posušja Davor Landeka također je ponovio kako su spremni za ovaj jako važan susret koji, kako kaže, može donijeti puno ako se ostvari pobjeda

U 17. kolu m:tel Premijer lige BiH ekipa HŠK Posušje na stadionu Mokri Dolac dočekuje FK Leotar Trebinje, a trener Posušja Stipe Balajić i kapetan Davor Landeka izajavili su u petak da će se u ovoj utakmici postaviti čvrsto i tražiti tri boda.

Balajić je najavljenu utakmicu ocijenio vrlo važnom za svoju momčad.

– U ovom vremenu reprezentativne stanke napravili smo ciklus priprema, a uzimajući u obzir da je kraj prvenstva, obratili smo pozornost na druge stvari. Svi osim nekoliko ozlijeđenih igrača su potpuno spremni za ovu jako važnu utakmicu za nas. Nadam se da će nam se doza sreće vratiti, da uspijemo pobijediti – kazao je Balajić.

Ustvrdio je da su spremni i da moraju biti strpljivi kako bi došli u priliku za pogodak.

– Atmosfera u ekipi je poprilično dobra. Čeka nas tvrda i organizirana momčad koja će sigurno stati u bloku i braniti se, a mi trebamo biti strpljivi i čekati svoju priliku za pogodak. Nadam se da će borba i voljni moment biti na visokoj razini i da ćemo uspjeti uzeti tri boda – naglasio je Balajić.

Kapiten Posušja Davor Landeka također je ponovio kako su spremni za ovaj jako važan susret koji, kako kaže, može donijeti puno ako se ostvari pobjeda.

– Spremni smo za ovaj susret i dobro smo iskoristili reprezentativnu stanku. Pozornost u pripremi je bila na ovoj važnoj utakmici. Očekuje nas momčad koja je jako tvrda i to je momčad koja je većinu svojih bodova osvojila na gostujućim terenima. To je razlog zbog kojeg trebamo biti maksimalno ozbiljni i fokusirani. Zato ćemo biti spremni i dati svoj maksimum za tri boda – kazao je Landeka.

Susret između Posušja i Leotara igra se u nedjelju s početkom u 13 sati.