Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

rampa pepeu

Barca krenula po bivšeg igrača Reala, Messi je rekao – ne

lionel messi

Argentinac očigledno nije zaboravio sve duele, fizičke i verbalne s Pepeom iz vremena dok je ovaj igrao za Real. Pogledajte kompletnu ponudu MOZZARTA za dule Barcelona – Celta.

Barcelona je jučer dogovorila dolazak Jeisona Murilla iz Valencije na posudbu do kraja sezone zbog ozljeda Samuela Umtitija i Thomasa Vermaelena. Međutim, prema pisanju špansskih medija Kolumbijac nije bio prva opcija kluba s Nou Campa.

Portugalski defanzivac Pepe bio je jedna od opcija, posebno jer bi stigao besplatno nakon sporazumnog raskida ugovora s Bešiktašem. Postojala je navodno velika šansa da iskusni 35-godišnji igrač stigne u Kataloniju, ali je Lionel Messi stopirao cijelu priču.

Argentinac očigledno nije zaboravio sve duele, fizičke i verbalne s Pepeom iz vremena dok je ovaj igrao za Real. Često je defanzivac provocirao kapitana Barce, a ostao je upamćen i po brutalnim startovima u brojnim El Clasicima, a odigrao ih je čak 22 za 10 godina koliko je nosio dres kluba iz Madrida.

Zato je izbor pao na Murilla, za čiju je posudbu katalonski klub izdvojio dva miliona eura, a ako ga Barcelona bude željela otkupiti to će moći učiniti za dodatnih 25 miliona eura.

S druge strane, Pepe je za Real igrao od 2007. do 2017. Upisao je 334 nastupa, uz 15 golova, 19 asistencija i 13 osvojenih trofeja, od čega po tri La Lige i Lige prvaka.


Barca u subotu dočekuje Celtu u okviru 17. kola Primere. Katalonci su se s tri vezane pobjede vratili na čelo tabele, i čini se da polako ulaze u top formu.

U prošlom kolu “petardom” su počastili Levante, a MOZZART je na novu golijadu (5+ golova) ponudio KVOTU 1.87.

Pogledajte kompletnu ponudu MOZZARTA za dule Barcelona – Celta.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!