nije odustala

“Gospodin Savršeni” odabrao pogrešnu, već je u vezi s drugom

iva juranec

Kad se kamere ugase, sve je nekako opuštenije i sve ide u jako dobrom smjeru, kaže Hana

Iako nije dobila titulu pobjednice showa, Hana Rodić na kraju je ipak ukrala srce Gorana Jureneca “Gospodina Savršenog”. Goran i Hana su u studijskoj emisiji, snimljenoj dva mjeseca nakon njegovog odabira u showu, priznali da se viđaju, iako je on u finalu umjesto nje odabrao Ivu Runjanin.

Hana je za Index.hr kazala da Goranu nije zamjerila što je nije odabrao u finalu, no priznaje da ju je to malo rastužilo.

“Nisam mu zamjerila jer svako ima pravo na vlastiti izbor i nisam ga mogla prisiliti da odabere mene, ali priznajem da sam bila tužna. Ipak, sjećam se kad sam u finalu rekla: Ko se zadnji smije najslađe se smije, što se naposljetku ispostavilo istinitim”, kaže Hana.

Goran ju je nakon showa uspio zavesti – preko društvenih mreža. Javio joj se preko Instagrama i tako je počelo njihovo zbližavanje.

“Kad se kamere ugase, sve je nekako opuštenije i sve ide u jako dobrom smjeru”, tvrdi i dodaje da već imaju i neke planove za budućnost, no nije željela otkriti o čemu se tačno radi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

❤️?

Objavu dijeli HANA RODIĆ (@hanialexx)

Na pitanje stignu li se ona i Goran viđati, Hana spremno odgovara:

“Naravno da se viđamo. Kad nije u Zagrebu, jer Goran dosta putuje, većinu dana provedemo na videopozivu”.

Nakon showa je ostala dobra s Klarom i Anezi, a o ostalim djevojkama nije željela ništa komentirati.

“Ko mi je ostao u lošem sjećanju, sve se vidjelo na showu”, kaže kratko.

Hana ne planira ostvariti svoje snove samo na ljubavnom planu, već se bacila i na ostvarenje svojih poslovnih planova.

“Kad je o karijeri riječ, imam velike planove. Kao što možete vidjeti, dobila sam svoj show ‘Hana Make Up Queen’ i uskoro počinjem s YouTube kanalom, a Goran i ja imamo i neke zajedničke poslovne planove, no sve u svoje vrijeme”, zagonetno kaže Hana.