Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kvalifikacije za lp

Bez personalizirane ulaznice i dokumenta sa slikom ne može se na Maksimir

stadion Maksimir, Zagreb, AEK trening
FOTO: Pixsell

Uoči visokorizične utakmice između zagrebačkog Dinama i grčkog AEK-a na stadionu Maksimir u Zagrebu, policija je u utorak poslijepodne podsjetila navijače da neće moći ući na stadion bez personalizirane ulaznice i identifikacijskog dokumenta sa slikom.

Ulaz na maksimirski stadion odbit će se posjetiteljima pod uticajem alkohola, osobama koje ne posjeduju personaliziranu ulaznicu, posjetiteljima za koje se utvrdi da posjeduju zabranjene predmete kao i osobama za koje postoji vjerojatnost da će ugroziti sigurnost drugih osoba na utakmici, objavio je MUP na Twitter profilu.

Ulaz na maksimirski stadion bit će otvoren od 18 sati.

Uprkos odluci UEFA-e kojom je zabranjena prodaja ulaznica gostujućim navijačima, očekuje se veliki broj domaćih navijača koje je policija pozvala da se pridržavaju sigurnosnih uputa, prenosi Hina.

“Ako na stadionu bude osoba bez ulaznice, ako bude zapaljena baklja, ako padne jedna petarda ili ako bude bilo kakvog lošeg ponašanja na terenu ili izvan njega, sve će biti zabilježeno i uslijediće odgovarajuća kazna”, UEFA-ina je poruka Dinamu i AEK-u koju je objavio grčki “Newsbomb”.