Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ispisao istoriju

Bh. stručnjak vratio hiljade navijača na tribine: Ovacije Feđi Dudiću

fedja dudic kragujevac
Foto: Screenshot/ Facebook

Trenutno je klub iz Kragujevca na petom mjestu sa 47 bodova, a igraju preporođeno otkako ih je preuzeo bivši trener Veleža i Sarajeva

Sastav koji sa klupe predvodi bosanskohercegovački trener Feđa Dudić, pravi je hit u nacionalnog prvenstvu Srbije, jer će se boriti za Evropu.

Trenutno je klub iz Kragujevca na petom mjestu sa 47 bodova, a igraju preporođeno otkako ih je preuzeo bivši trener Veleža i Sarajeva.

Sada su napravili sjajan rezultat i pridružili se Vojvodini, Partizanu i Crvenoj zvezdi u polufinalu najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji.

“Hvala dragi sugrađani, crveni đavoli, navijači iz cijelog regiona, ljubitelji sporta… Bila nam je čast, zadovoljstvo i velika inspiracija biti u atmosferi koju ste stvorili kako bismo, nošeni na krilima ovakvog dekora, došli do uspjeha. Idemo dalje, zajedno u nove pobjede”, naveli su Kragujevčani.

Evo kako su ispratili Dudića navijači Radničkog, nakon plasmana u polufinale. Dudić je kritikovao loklano stanovništvo zbog loše posjete, ali su se sada definitivno Kragujevčani odužili Feđi Dudiću.