Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kvalifikacije za EURO 2020

BiH – Finska: Iskoristite vrhunske kvote i zgrabite bonus na uplatu

Bih-pr-710×380

Ostale više nego interesantne igre možete potražiti u specijalu na sajtu meridianbet.ba

U sedmom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, BiH dočekuje Finsku, u veoma važnoj utakmici u borbi za plasman na kontinentalno takmičenje.

Meridianbet je pripremio vrhunsku ponudu za ovaj meč, a samo danas, 12. oktobra, imate priliku da iskoristite i posebnu promociju, zahvaljujući kojoj možete da dobijete 10% bonusa na svaku uplatu depozita Maestro i Mastercard karticama.

Sve što treba da uradite je da uplatite depozit karticom, ispoštujete pravila promocije i bonus je vaš.

HOĆE LI “ZMAJEVI” OTOPITI SJEVERNI LED?

BiH ima sedam bodova, mora da pobijedi, ako hoće da ostane u konkurenciji za odlazak na šampionat Starog kontinenta, a Meridian kaže – favorit je po kvoti 2.20.

Mnogi očekuju utakmicu s malo golova, ako mislite drugačije Meridian vam na igru 3+ daje kvotu 2.34.

Na posljednje dvije utakmice Amer Gojak bio je strijelac tri gola za BiH. Ukoliko vjerujete da će barem jednom zatresti mrežu gostiju sa sjevera Evrope, možete to da naplatite po kvoti 3.60. Ako to učini dvaput i više čeka vas kvota 22, a za tri i više Gojakova gola Meridian vas časti nevjerovatnom kvotom 70.

Igra iz prekida može biti presudna u ovakvim utakmicama. Tako gol BiH glavom na Bilinom polju možete naplatiti kvotom 3.50, ako oba tima postignu gol glavom po sjajnoj kvoti 16, a ukoliko se desi da tri i više gola padnu na taj način – kvota u Meridianu je čak 30.

Borba za važne bodove često zna da donese grubu igru. Meridian vam nudi zaniimljivu igru – pobjeda i crveni karton. Ako se to dogodi BiH, možete naplatiti po kvoti 11.

„Javljaju“ vam se autogol i penal u Zenici? Nema problema – Meridian i to ima u ponudi. Kvota je fantastičnih 25, nezavisno ko će postići eventualni autogol i pogoditi s bijele tačke.

Ostale više nego interesantne igre možete potražiti u specijalu na sajtu meridianbet.ba.